About me

Mijn doel

Mijn passie is wandelen met de kinderen, en ik probeer elk klein beetje kennis dat ik kan gebruiken om u te helpen met al uw klimmen en wandelen avonturen.

Ik hou van alle dingen klimmen, en ik heb mijn best gedaan om de goede dingen met u te delen. Veel van mijn favoriete gidsen komen uit mijn eigen land, dus ik deel ook tips en trucs voor je aankomende klimavonturen met mijn lezers. Dus wat is een EHBO-doos? Als u al een fan van mijn blog, zou je denken dat dit gewoon een heleboel dingen om je door je volgende klim, maar ik ben hier om u te vertellen dat een EHBO-kit kan niet alleen helpen uw klimmen, kan het helpen uw gezondheid ook. Ik zou zeggen dat het een must-have kit in de rugzak van elke klimmer, en het moet je eerste stop op de terugweg van een klimmen avontuur. Naar mijn mening, de beste EHBO-kits zijn eenvoudig, functioneel, betaalbaar, en hebben veel waar voor het geld.

Mijn Ebook, dat "The Best First Aid Kit For Women" heet, verkoopt sinds september 2017 elke week op de blog. Het eerste waar ik het over wil hebben is de kit zelf. Voor het eerst in mijn leven, leg ik een kit in mijn handen die het waard is om naar te kijken. De EHBO-doos voor vrouwen.

Het Ebook is zeer eenvoudig. U vindt de ingrediënten die u nodig hebt, de metingen die nodig zijn voor de kit, de ingrediënten die nodig zijn om de kits te vullen en de volledige instructies. Deze keer ben ik met behulp van de KUKA Women's First Aid Kit door KUKA voor deze blog. Het enige verschil tussen de KUKA kit en degene die ik zet het in mijn handen zijn de kleuren van de kit. Ik had gezien andere kits met blauw of oranje op de foto en het maakte me echt afvragen waarom de kit was niet in het groen. Maar als je goed kijkt, zul je merken dat het in het groen staat. En ik deed mijn onderzoek voordat ik het kocht.

Op sociale media vind je mij onder de naam Daniël K. Vannes. Ik deel graag mijn passie voor kamperen.

Mijn EHBO-kit en de EHBO-kit voor de kampeerreis van mijn vriend. We waren van plan een lange weekendtrip met een paar vrienden. We vonden de beste camping, maar ik had veel vragen en ik wilde wat advies over kampeerspullen. Ik heb nog nooit veel tijd besteed aan mijn eigen onderzoek. Als spoedarts neem ik altijd mijn medicijn mee, wat belangrijk is als ik voorbereid ben op een noodgeval. Maar voordat ik iets samen, zorg ik ervoor om te kijken door middel van online informatie over wat ik nodig zal hebben om uit te voeren. Ik vond een aantal online gidsen voor EHBO-kits, en ik koos er een die ik kon uitvoeren op mijn rug met mij. Het was een interessante beslissing, maar het bleek dat ik iets wilde dat een beetje functioneler was dan mijn wandelrugzak (of degene die ik droeg toen ik de rugzak kreeg).

Toen ik deze blog in 2017 begon, was ik al redelijk goed verbonden met de Nederlandse EHBO-industrie, dus ik had wat contacten om de boel draaiende te houden. Toen ik begon met het schrijven van deze blog merkte ik dat sommige Nederlandse EHBO-bedrijven waren het maken van kits die echt vergelijkbaar waren met de Duitse, dus ik deed wat onderzoek en besloot om mijn eigen kit te maken op basis van de Duitse. Het belangrijkste verschil is dat dit een kits die speciaal is ontworpen voor kinderen. Ik koos voor een klein pakket met 50 stuks om u een idee te geven van de grootte van de kit.

De kits worden vervaardigd in veel verschillende landen. Hier is een lijst van de bedrijven die de kits in Nederland produceren. Sommige van deze bedrijven zijn niet hierboven vermeld, maar ze maken allemaal kits die vrij vergelijkbaar zijn. In het algemeen zou ik aanraden dat je gaat voor de kit die het dichtst bij de Duitse komt, en het is aan te raden om de Nederlandse taal te gebruiken.