Hoe we testen

Te vaak mensen geloven dat nieuwe producten zijn nieuw en dat de wetenschap betekent dat je moet stoppen met rond te kijken en het beste product op de markt te vinden. Maar de waarheid is dat veel van wat we zien als "nieuw" komt van andere bedrijven en is al jaren. Ons doel is om het product dat we echt, echt, echt liefde voor u, onze lezers bloot te leggen.

Met dat in gedachten, hier zijn een paar tips voor het selecteren van de beste EHBO-kit voor uw EHBO-kit of uw eigen reis naar het ziekenhuis. 1. Kies niet het verkeerde ding! De meesten van ons hebben ten minste een slechte ervaring met een product dat ziet er geweldig uit op de doos en doet niet wat je dacht dat het zou doen. Net zoals je niet kiezen voor een auto, omdat je denkt dat het snel zal zijn, of een huis, omdat je wilt dat het er goedkoop uitzien, of het huis dat je kent is mooi omdat je een perfectionist.

De hier geselecteerde producten helpen u op de volgende manieren:

1. Beschermt uw huid tegen de zon (je wilt een van deze kopen wanneer het begint te krijgen een beetje warm buiten, en misschien een aantal extra lagen als het een beetje koeler wordt); 2. Behandelt wonden met antibiotica en antiseptica, zodat ze niet besmet raken; 3. Maakt je handen prettiger om vast te houden en/of aan te raken met je vingers, zodat je jezelf niet krabt; 4. Beschermt tegen gewone ongevallen in het huishouden die worden veroorzaakt door uw handen; 5. Biedt een kussen voor je handen, zodat ze geen pijn doen als je in een stressvolle situatie; en 6. Laat je handen er schoon uitzien.

Wat doen we eraan? Velen van jullie volgen al de aanbevelingen op deze blog, dus we zijn blij dat je bent en dat je ze regelmatig en met succes gebruikt. Er is veel onderzoek en testen achter deze aanbevelingen.

Wij geloven in de waarde van EHBO-kits, en we hebben geïnvesteerd op dezelfde manier als we geloven in onze producten.

Ons doel is om u hoogwaardige informatie over EHBO-producten te brengen. Wij streven ernaar om u te voorzien van informatie over de producten, hun effectiviteit, hoe ze veilig en efficiënt te gebruiken, en over hoe het meeste uit hen te maken. We hopen u te inspireren met onze artikelen, met tips en met onze foto's. En we hopen het u gemakkelijk te maken om ze te lezen en te delen met uw vrienden. Dus alsjeblieft, kom terug op deze blog zo nu en dan. Wij houden u op de hoogte van alle aspecten van ons bedrijf. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties, neem dan gerust contact met ons op via onze contactpagina. Kittest Blog: Kittest Blog is een educatieve blog over eerste hulp, omdat het gaat om kinderen. Als je een aantal van mijn berichten hebt gelezen, zul je merken dat ik praat over kinderen in een vrij specifieke manier. Je zult me zien bespreken hoe ik om ga met eerste hulp en hoe ik kinderen voorbereid.

U zien wat ik post hier.

Waarom heb je dan een open-deur beleid nodig? We houden van het krijgen van vragen over onze kits en we houden van praten over onze EHBO-kit reviews. Maar we vinden het ook belangrijk dat ehbo-kitmerken weten wat we van nu zijn. Ik hou ervan om mensen te vertellen hoe geweldig onze kits zijn! Ik wil ze laten zien dat mijn vrouw al die tijd gelijk had, dat de beste kits zijn degenen die je samen en niet vragen over hen. Als je vragen hebt, stel het dan. We hebben zelfs een vraaggenerator om je te helpen. Ik hoop dat je deze pagina nuttig vindt. Het kan u helpen beslissen over welke EHBO-kit is geschikt voor u en misschien zelfs inspireren u om die kit samen te krijgen! Laat gerust opmerkingen, vragen of suggesties achter. Als je iets toe te voegen of te verduidelijken, laat het me weten! Ik hoor graag van je. Ik ben bereikbaar op [email protected]